Biocyclische-Veganlandbouw 

Bevordering van Biocyclische-Veganlandbouw in Nederland en Vlaanderen

Doe mee!

Volg ons ook op Facebook en Twitter

Wil je mee werken aan een transitie in de landbouw zonder dierlijke mest en zonder productiedieren?

Onze telers (bio-vegan boeren zonder certificatie en telers met het Biocyclic Vegan keurmerk) werken op het land om hoogwaardig plantaardig voedsel te telen zonder gebruik te maken van dierlijke mest en dierlijke meststoffen en maken daarbij geen gebruik van productiedieren. Met dit netwerk willen deze telers hun vakkennis delen en kan certificatie ook in de toekomst  voor meer telers in Nederland en Vlaanderen mogelijk worden. Help dit financieel te ondersteunen.   


Dat kan op meerdere manieren middels projectsponsoring, programmasponsoring en sponsorpartnerschap.
Stuur een mail naar: biovegan@plentyfood.nl  


Doe een donatie via onze partner van Stichting Plenty Food Nederland
Graag ontvangen wij van u een bijdrage voor de ontwikkeling van bio-vegan land- en tuinbouw. Voor de promotie, bijvoorbeeld voor het staan op expo en beurzen is geld nodig. Ook voor netwerkdagen en hulp aan (aankomende-) bio-vegan telers kunnen we graag een financiële bijdrage gebruiken. U kan via een Plenty Food Nederland een bijdrage geven onder vermelding van 'Werkgroep Bio-Vegan'.  
Zie voor voor meer info de website van Stichting Plenty Food Nederland


Deel jij onze droom om van No Shit Food een nieuwe duurzame standaard te maken?
Op dit moment is de belangrijkste stap om zoveel mogelijk mensen te laten zien dat vegan groente helemaal de shit is. Daarom willen we een beweging starten en meedenkers om ons heen verzamelen. Help je mee?
Samen maken we biologische groente plantaardig Join the No Shit Food Movement

JOIN THE FOOD MOVEMENT ROOTING FOR VEGAN VEGETABLES op Noshitfood.nl


Lees ook Biocyclische-Veganlandbouw draagt bij aan het bereiken van alle doelstellingen voor duurzame ontwikkeling (SDG's).E-mailen
Bellen