Biocyclische-Veganlandbouw 

Netwerk ter bevordering van biocyclische-veganlandbouw in Nederland en Vlaanderen

Verwerkers en Traders


TOFF BVThe Organic Fresh Factory (TOFF) is een ambitieuze Europese distributieorganisatie voor biologische groenten en fruit, gelegen nabij de haven van Rotterdam. TOFF werkt nauw samen met telers in heel Europa die willen telen volgens de Biocyclic Vegan Standard.

www.toffbv.nlHet Wijnmagazijn

HET WIJNMAGAZIJN dat zijn wij: Chris van de Meene und Anke van Haaften. Chris is een van de weinige Magister Vini® in Nederland, Anke ist RegisterVinoloog®.  We kiezen alle wijnen direct bij de wijnboer uit en importeren deze zelf. De wijnboeren kennen ons al jaren en wij hen. De producenten van de wijnen van HET WIJNMAGAZIJN staan dicht bij hun product en zijn er trots op. Als wij hen spreken straalt de passie ervan af. Wij proeven dat ook terug in hun wijnen en daarvan willen we u deelgenoot maken. Elke wijn heeft een verhaal. Nu ook Biocyclic Vegan Label wijn: Chateau La Rayre is het eerste wijndomein in Frankrijk dat het certificaat ‘Agriculture Biocyclique Végetalienne’ heeft behaald.

                                          www.hetwijnmagazijn.nl 


Indekoperenketel

Henk Ploeger en Catharina de Bruin maken bij INDEKOPERENKETEL etherische olie en hydrolaat van aromatische planten. Ze doen dat door middel van stoomdestillatie, een natuurzuivere methode om olie en hydrolaat uit planten te halen.  Zij gebruiken bij INDEKOPERENKETEL regionale (biologische) restproducten en plantenafval afkomstig van lokale telers, bedrijfjes of bos- en landschapsbeheerders om etherische olie en hydrolaten te maken. Er is vraag naar veganistische & biologische producten. Henk en Catharina werken met liefde, aandacht en plezier in de destilleerwerkplaats. "Zo maken we mensen blij met onze producten die genezing en gezondheid bevorderen."

www.indekoperenketel.nl

 


E-mailen
Bellen